Pão de Queijo (Mexicaanse kaasbroodjes)
Ingrediënten:
- 200 g tapiocameel
- 150 ml melk
- 80 ml water
- 1 eetlepel olie
- 50 g geraspte parmezaan
- 40 g geraspte mozzarella
- 2 grote eieren
- Zout
Recept:
- Verwarm de oven voor op 200°C en plaats het rooster in het midden.
- Meng de melk, het water, de olie en het zout in een steelpan en breng aan de kook op een middelhoog vuur.
- Doe het tapiocameel in een grote kom. Giet het mengsel over het meel zodra het kookt. Roer tot je een wit en plakkerig mengsel krijgt.
- Voeg de eieren één voor één toe. Doe vervolgens de kaas erbij en klop tot alles gemengd is. Het deeg moet plakkerig zijn.
- Maak je handen nat met koud water en rol kleine balletjes ter grootte van een golfbal.
- Leg de deegballetjes op een bakplaat met bakpapier.
- Bak 20 minuten of tot ze goudbruin en gerezen zijn.
Dien warm op!
Energy | Total carbs | Sugar | Total fat | Saturated fat | Omega 3 | Fibers | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|
349.1 Kcal | 46.0 g | 3.7 g | 12.6 g | 5.4 g | 0.1 g | 0.5 g | 265 g |